From | Message |
Sylvia
21/1/2004 12:28:25 |
Subject: eieren invriezen....
Message: De recepten op De keukenkikker vinden wij geweldig.Dagelijks proberen wij een recept uit voor onze zoon die nu 7 maanden oud is. Het laatste recept was broccoli met aardappel en gekookte ei.
Volgens het recept kan je deze maaltijd invriezen.
Kan dat geen kwaad met eieren van wegen hun bacterien en zo ???
|
Sharon
21/1/2004 13:53:41 | RE: eieren invriezen....
Message: Nee hoor, als het ei bij de bereiding goed hardgekookt is, zijn de bacterieën gedood. Zorg er wel voor dat je altijd hygiënisch werkt tijdens de bereiding en de overgebleven maaltijd snel afkoelt en invriest.
|
Sharon
21/1/2004 13:53:45 | RE: eieren invriezen....
Message: Nee hoor, als het ei bij de bereiding goed hardgekookt is, zijn de bacterieën gedood. Zorg er wel voor dat je altijd hygiënisch werkt tijdens de bereiding en de overgebleven maaltijd snel afkoelt en invriest.
|
marleen
24/7/2005 08:18:50 | RE: eieren invriezen....
Message: kan ik rouwe eieren invriezen en daarna voor bereidingen gebruiken ? Hoe moet het
|
Arianne
12/8/2005 21:54:51 | RE: eieren invriezen....
Message: Ja, dat kan zeker wel:
Zie op: http://www.xquis.com/products/_nl/ei.htm
Er staat o.a.: Diepgevroren zijn rauwe eieren ongeveer een half jaar houdbaar. Het ei wordt zonder schaal in diepvrieszakjes, plastic dozen of bakjes voor ijsblokjes ingevroren.
Ik had het zelf al eens eerder gelezen, maar heb het ook nog niet uitgeprobeerd. Ga het wel een keer doen.
|
|
Post a reply to this message:
|